12 Festival Internacional

Del 24 de juliol al 2 d'agost, 2020 I 8 de novembre cloenda

Una edició adaptada a les circumstàncies provocades per la situació de crisi sanitària i totes les mesures de seguretat necessàries

COMPRAR ENTRADES

PRESENTACIÓ

Fer  feliços a altres persones: no n’hi ha res millor ni més bell.

Ludwig van Beethoven

Benvolguts i benvolgudes:

La direcció i l’equip del Festival Internacional Residències de Música de Cambra hem decidit que, davant les dificultats que suposen la crisi sanitària que estem vivint, la Música en viu no pot deixar de sonar. Així és que aquest any apostem per realitzar la 12a edició, encara que en un format més reduït, adaptant-se, com no pot ser d’una altra manera, a les normes dictades pel govern. El Festival i l’Ajuntament de Godella garanteixen l’estricte compliment de les normes d’higiene i seguretat perquè el públic puga vindre a gaudir de la bona música i amb bona companyia sense cap preocupació.

Des-de l’equip del Festival i l’Associació per la música de cambra volem comunicar el nostre condol a totes les víctimes de la pandemia que vivim. També volem oferir i compartir una de les coses més valuoses que té l’ésser humà, la Música, l’art que arriba al més profund de l’ànima i que ens pot, sens dubte, ajudar a pasar els moments més difícils.

Com ja teniem previst la programació gira al voltant de Beethoven, del qual es celebra aquest any el 250 aniversari del seu naixement. Beethoven no només va ser un dels més grans compositors de la Història de la Música, sinó que s’ha convertit en símbol de la lluita  pels drets humans, la necessitat de germanor entre els éssers humans i, al seu temps, per l’alliberació de l’artista com a individu independent capaç d’expressar amb la música no només emocions, sinó també idees i reivindicacions socials.

Presentem obres de cambra del Beethoven més amable, el “Septimí” Opus 20, una de les seues obres més populars, trios de cordes i vents amb piano i el darrer dels seus quartets de corda. Junt a Beethoven podreu escoltar la compositora Louise Farrenc, contemporània de Beethoven, a Mendelsshonn i altra fantàstica música interpretada majorment per l’Ensemble del Festival.

Com a convidats tindrem a la fabulosa violinista Leticia Moreno, que ens visitarà per tercera volta, al Trío Arbós, amb Juan Carlos Garvayo al piano, un dels músics que ja formen part de la nostra família del festival.

Aquest any no podrem fer, per raons derivades de la crisi sanitària, el curs-taller de Joves Talents. De tota manera, tindrem un dels concerts dedicat als guanyadors de les dues darreres edicions del concurs.

Per una altra part, incorporarem un grup de joves al programa orquestral, oferint-los un cap de setmana de curs d’orquestra on prepararan el programa amb professors del Festival.

El programa previst amb orquestra i cors representarà al Beethoven més transcendental, amb la seva 5a Simfonia, i el més optimista i humà, amb la Fantasia coral i els cors de Fidelio. Tindrem com a solista de piano a Josep Colom, que ja ens ha visitat en altres ocasions.

Aquest programa tenim voluntat de fer-lo però amb data per confirmar, ja que no sabem quan serà possible poder reunir a tanta gent a l’escenari. Ho tenim tot preparat perquè en algun moment de la tardor es puga realitzar.

Així, tindrem un Festival en dues parts, una pura de cambra al juliol-agost, i l’orquestra i cor a la tardor.

Tenim moltes ganes i molta il.lusió de compartir amb vosaltres i en viu aquesta maravellossa música. Vos esperem!

Joan Enric Lluna, Director del Festival

Concerts

EL SEPTIMINO

EL SEPTIMINO

Moonwinds & Ensemble del Festival

Divendres 24 de juliol 
20:00h – Capitoli
23:00h – Vila Eugènia
PROGRAMA

LOUISE vs LUDWIG

LOUISE vs LUDWIG

Ensemble del Festival

Diumenge 26 de juliol
20:00h – Capitoli
23:00h – Vila Eugènia
PROGRAMA

DE BEETHOVEN AL FLAMENC

DE BEETHOVEN AL FLAMENC

Trio Arbós

Divendres 31 de juliol
20:00h – Capitoli
23:00h – Vila Eugènia
PROGRAMA

REICHA & BEETHOVEN

REICHA & BEETHOVEN

Komorebi Quintet, Clímacus Ensemble, Trio Virato

Dissabte 1 d’agost
20:00h – Capitoli
23:00h – Vila Eugènia

SONATA A KREUTZER

SONATA A KREUTZER

Leticia Moreno & Juan Carlos Garvayo

Diumenge 2 d’agost
20:00h – Capitoli
23:00h – Vila Eugènia
PROGRAMA

MOONWINDS SIMFÒNIC - CLOENDA

MOONWINDS SIMFÒNIC - CLOENDA

Moonwinds & Orquestra de l'Horta Nord

Diumenge 8 de novembre
19:00h – Capitoli
Enllaç Streaming Youtube
PROGRAMA

Altres activitats

PROJECCIÓ "EROICA"

PROJECCIÓ "EROICA"

Amb col.loqui posterior

Dijous 30 de juliol
20:00h – Capitoli
21:30h – Tertúlia
Moderen: J.A. Vela del Campo & Manuel Muñoz
ACCÉS GRATUÏT MITJANÇANT INVITACIÓ.
PER DEMANAR INVITACIÓ ENVIAR MAIL AMB LES DADES PERSONALS.

MASTERCLASS PER A JOVES TALENTS

MASTERCLASS PER A JOVES TALENTS

Trio Arbós

Dissabte 1 d’agost
10:00h – Capitoli

Informació de l'Associació

Associació d'Amics per la Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contacta amb nosaltres

Pregunta tot el que vulgues!

Hazte socio de la
ASOCIACIÓN DE MÚSICA DE CAMBRA DE GODELLA

En estos momentos de especial dificultad tu aportación es fundamental para seguir difundiendo la música y la cultura. Ayúdanos a mantener vivo aquello que nos mueve y nos define

You have Successfully Subscribed!