Sobre l'Associació

La música de cambra es troba en la base de tota la música instrumental i vocal. Sense aquesta, sense aqueix compartir els sons, no haguera evolucionat tota la música que avui podem escoltar.

La nostra historia

Sobre la nostra tasca

Després de la receptivitat dels primers passos d’aquella trobada de Música de Cambra que va tenir lloc a Godella en 2010, vam decidir amb l’impuls del seu fundador, Joan Enric Lluna, constituir una Associació Cultural que donara suport i continuïtat a aquestes activitats entorn de la música de cambra de Godella. Així va néixer l’Associació d’Amics de la Música de Cambra de Godella formada per socis melòmans, músics i membres amb experiència en la gestió i pedagogia musical. La principal comesa de l’Associació és mantenir el Festival anual “Residències de Música de Cambra”; un Festival participatiu que ofereix alhora una programació artística de primera qualitat, cuidant especialment el seu caràcter pedagògic dirigit als joves talents musicals, brindant-los l’oportunitat d’aprendre i relacionar-se amb brillants músics ja consagrats. Així mateix la l’Associació s’ocupa de la programació del Festival, així com d’altres puntuals activitats al llarg de la resta de l’any, de gestionar el seu finançament amb el concurs de les Institucions Públiques, així com d’incrementar el nombre dels seus socis i col·laboradors.

SOBRE LA MÚSICA DE CAMBRA:

Encara que a voltes menys difosa que altres gèneres, i malgrat poder oferir un enorme repertori, la música de cambra es troba en la base de tota la música instrumental i vocal. Sense aquesta, sense aqueix compartir els sons, no haguera evolucionat tota la música que avui podem escoltar. Entre els intèrprets de Música Clàssica es considera com el gènere més benvolgut, doncs cada instrument o veu cobra personalitat pròpia i es converteix en una forma d’expressió i comunicació molt personal i directa. El músic se sent més artista fent música de cambra, i per tant l’experiència per al públic és necessàriament més enriquidora. Anàlisi, estudi, joc i complicitat i gaudi són les característiques que fonamenten aquesta disciplina, que cap gènere ni cultura musical pot ignorar. D’altra banda, l’intimisme de la seua pràctica, així com de la seua escolta, convida al gaudi i a la comprensió més profunda de la naturalesa de la música.
Reivindicar, fomentar i facilitar l’accés dels joves músics i difondre aquesta música és el que justifica els nostres objectius i la nostra obstinació. Pensem, a més, que tal tasca ha de dur-se a terme sempre des de l’excel·lència de l’oferta, raó per la qual al llarg de tots aquests anys hem decidit oferir una programació de la màxima qualitat a fi d’atraure al públic melòman, així com l’els joves intèrprets amb necessitat d’integrar-se de manera brillant en la vida professional.

A tope

Components i trajectòria

Un equip plagat de professionals de la música i la gestió, amants de la cultura i amb moltes ganes per difondre-la.

Músics

festivals

concerts

organiztadors

Característiques

Què oferim?

Una programació exemplar

Any rere any organitzem un dels festivals internacionals de música de cambra més importants de València.

Passió

L’organització, les propostes, les iniciatives i tota la producció neix de l’amor que tenim a la música i a la cultura. 

Incentivem el creixement

Motivem nous joves a seguir creixent en la música clàssica oferint grans oportunitats.

Creativitat sense límits

Ho creem tot! L’Associació és un espai de creació musical i escènica.

Qualitat demostrada

Perquè tenim el testimoni de desenes de persones, professionals i mitjans de comunicació. 

Et rebem encantats

Si disposes de propostes i vols participar amb nosaltres, només has de escriure’ns.

Informació de l'Associació

Associació d'Amics per la Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contacta amb nosaltres

Pregunta tot el que vulgues!

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Únete a nuestra newsletter y te informaremos de todos los eventos y novedades de la Asociación de Música de Cambra de Godella.

¡Gracias por unirte!