Joves talents

La música constitueix un valor cultural i social essencial per a qualsevol societat, el nostre objectiu es potenciarla per als professionals del futur.

Joves talents

Ensenyament, cultura i diversió!

El projecte Joves Talents de Cambra de Godella obeeix a la idea de projecte mixt compost per músics professionals de primera línia i joves acabats de graduar que comencen a integrar-se al món professional. Unit al Festival Internacional Residències de Música de Cambra ‘, dirigit per Joan Enric Lluna on conviuen professors i músics amb carreres consolidades i en actiu que entenen i s’impliquen en el projecte amb joves músics.

 

InNOVACIÓ

Simplement brillant

Joves Talents de Cambra és un projecte que conté una part pedagògica absolutament vertebral, i que afecta a la incorporació de joves al món laboral professional.
Participar en el Festival ofereix als joves talents l’oportunitat de:

  • Rebre classes diaries de grup amb els artistes residents.
  • Participar als concerts previstos per a Joves Talents.
  • Actuar com a grup d’obertura en els concerts professionals, prèvia selecció.
  • Accés gratuït a tots els concerts professionals i activitats del Festival.
  • Promoció com a grup de cambra davant entitats i institucions culturals.

Un projecte de futur

Un projecte de cor

Els inicis d’una carrera professional per a un jove músic són sempre difícils i plenes d’obstacles. En general, l’experiència de prestigi i els bons contactes són la base del seu futur. Així doncs, aquest projecte té com a objectiu incorporar joves que inicien les seves carreres professionals i donar-los l’oportunitat de formar-se amb grans professionals al seu costat, i també crear una xarxa de contactes professionals (no ens referim a xarxes socials, sinó xarxes reals i contactes personals i professionals) que poden permetre l’accés a altres projectes.

Un objectiu molt important dins del projecte és potenciar el sentit de comunitat, on els joves aprenen dels més experimentats. Aquests joves, després d’uns anys marxaran a altres llocs a desenvolupar les seves carreres i està en l’ànim del projecte que retornin coneixements, experiència i sinergies. Per tant, es potencia la implicació contínua d’ajuda mútua entre membres i ex-membres del projecte creant una comunitat que s’enriqueix contínuament i que ja és una realitat després de deu edicions.

Informació de l'Associació

Associació d'Amics per la Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contacta amb nosaltres

Pregunta tot el que vulgues!

Hazte socio de la
ASOCIACIÓN DE MÚSICA DE CAMBRA DE GODELLA

En estos momentos de especial dificultad tu aportación es fundamental para seguir difundiendo la música y la cultura. Ayúdanos a mantener vivo aquello que nos mueve y nos define

You have Successfully Subscribed!