Joves talents

La música constitueix un valor cultural i social essencial per a qualsevol societat, el nostre objectiu es potenciarla per als professionals del futur.

Joves talents

Ensenyament, cultura i diversió!

El projecte Joves Talents de Cambra de Godella obeeix a la idea de projecte mixt compost per músics professionals de primera línia i joves acabats de graduar que comencen a integrar-se al món professional. Unit al Festival Internacional Residències de Música de Cambra ‘, dirigit per Joan Enric Lluna on conviuen professors i músics amb carreres consolidades i en actiu que entenen i s’impliquen en el projecte amb joves músics.

 

InNOVACIÓ

Simplement brillant

Joves Talents de Cambra és un projecte que conté una part pedagògica absolutament vertebral, i que afecta a la incorporació de joves al món laboral professional.
Participar en el Festival ofereix als joves talents l’oportunitat de:

  • Rebre classes diaries de grup amb els artistes residents.
  • Participar als concerts previstos per a Joves Talents.
  • Actuar com a grup d’obertura en els concerts professionals, prèvia selecció.
  • Accés gratuït a tots els concerts professionals i activitats del Festival.
  • Promoció com a grup de cambra davant entitats i institucions culturals.

Un projecte de futur

Un projecte de cor

Els inicis d’una carrera professional per a un jove músic són sempre difícils i plenes d’obstacles. En general, l’experiència de prestigi i els bons contactes són la base del seu futur. Així doncs, aquest projecte té com a objectiu incorporar joves que inicien les seves carreres professionals i donar-los l’oportunitat de formar-se amb grans professionals al seu costat, i també crear una xarxa de contactes professionals (no ens referim a xarxes socials, sinó xarxes reals i contactes personals i professionals) que poden permetre l’accés a altres projectes.

Un objectiu molt important dins del projecte és potenciar el sentit de comunitat, on els joves aprenen dels més experimentats. Aquests joves, després d’uns anys marxaran a altres llocs a desenvolupar les seves carreres i està en l’ànim del projecte que retornin coneixements, experiència i sinergies. Per tant, es potencia la implicació contínua d’ajuda mútua entre membres i ex-membres del projecte creant una comunitat que s’enriqueix contínuament i que ja és una realitat després de deu edicions.

Informació de l'Associació

Associació d'Amics per la Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contacta amb nosaltres

Pregunta tot el que vulgues!

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Únete a nuestra newsletter y te informaremos de todos los eventos y novedades de la Asociación de Música de Cambra de Godella.

¡Gracias por unirte!