Concert participatiu

Ludvig van Beethoven: Meeresstille und glückliche Fahrt (Mar calmat i bon viatge) op 112 

John Rutter: “A Ukrainian prayer”

Ensemble del Festival

Dtor: Joan Enric Lluna

PERFIL i INSCRIPCIÓ

La XVI edició del Festival Internacional Residències de Música de Cambra “La Natura”, obri convocatòria per a formar part del cor  participatiu en el concert de cloenda, en el qual l’orquestra interpretarà també la Simfonia n.6 en Fa Major op. 68 “Pastoral” de       L.v.Beethoven. Música en la que podrem apreciar els detalls dels paissatges evocats per la música i que tindrà lloc al: Teatre Capitoli de Godella el 21 de juliol de 2024 a les 20:00h 

La producció està oberta a totes les persones que tinguen certa experiència coral o formació vocal o musical.  El preparador del cor serà el mestre Josep Ramon Gil Tàrrega. 

El concert serà interpretat pel cor participatiu junt amb l’Ensemble del Festival, format per músics professionals procedents de grans formacions com l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, dirigits pel mestre Joan Enric Lluna. 

Les persones interessades en participar en el projecte han d’inscriure’s a través del formulari d’inscripció , fins el 20 de juny. Per a més informació a través del correu electrònic: participativosgodella@gmail.com 

PROCÉS DE SELECCIÓ

En base al grau d’acreditació d’experiència i/o de coneixements musicals les persones candidates seran seleccionades directament o, en els casos que l’organització ho considere convenient, seran convocades a la realització d’una audició com a part del procés selectiu.
En ambdós casos, els sol·licitants seran avisats a través del correu electrònic indicat en la inscripció.
L’acceptació definitiva dels participants s’establirà en funció del resultat de l’audició i del nombre de cantants necessaris per a cada corda.

DRETS DE PARTICIPACIÓ

La quota per drets de participació és de 30 euros, els socis de l’Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella tenen un descompte del 50%.
L’abonament d’aquesta quota es farà efectiva al número de compte Triodos: ES78 1491 0001 2730 0009 9282
“Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella”, indicant: Participatiu i el nom i cognoms de la persona que ho sol·licite.

ASSAJOS

El lloc dels assajos serà en el Casino Musical de Godella. Si n’hi haguera algun canvi, s’avisarà amb suficient antel·lació.
L’acceptació de participar en aquest projecte implica el compromís d’assistència a totes les sessions de treball planificades amb el cor i  l’Ensemble del Festival.

JUNY

Dissabte 22  de 16:30 a 19:30

Diumenge 23  de 10:00 a 14:00

JULIOL

Dissabte 6  de 10:00 a 14:00

Diumenge 7  de 10:00 a 14:00

Dissabte 13  de 16:00 a 19:30

Diumenge 14  de 10:00 a 14:00

Dissabte 20  Vesprada (horari a confirmar) Assaig amb orquestra

Diumenge 21 Vesprada (horari a confirmar) Assaig general i concert

Fes-te soci, fes-te melòman

Fent-te soci rebràs el butlletí amb les notícies i la programació més actualitzades i accediràs a descomptes i entrades per a tots els esdeveniments.

Ajuda’ns a ser més grans!

Col·laboradors

Informació de l'Associació

Associació d'Amics per la Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contacta amb nosaltres

Pregunta tot el que vulgues!

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Únete a nuestra newsletter y te informaremos de todos los eventos y novedades de la Asociación de Música de Cambra de Godella.

¡Gracias por unirte!