Concert participatiu

Programa

Karl Jenkins “L’home armat, una missa per a la pau”

Ensemble del Festival
Dtor: Joan Enric Lluna
Dtra. convidada Júlia Cruz

PERFIL i INSCRIPCIÓ

La XV edició del Festival Internacional Residències de Música de Cambra obri convocatòria per a formar part del cor participatiu
en el concert amb el programa del compositor Karl Jenkins: L’home armat, una missa per a la pau (selecció) que tindrà lloc a:
Teatre Capitoli de Godella el 16 de juliol de 2023 a les 20:00h
La producció està oberta a totes les persones que tinguen certa experiència coral o formació vocal o musical.
El preparador del cor serà el mestre Josep Ramon Gil Tàrrega.
El concert serà interpretat pel cor participatiu junt amb l’Ensemble del Festival, format per músics professionals procedents de grans formacions com l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, dirigits pel mestre Joan Enric Lluna i Júlia Cruz com a directora convidada.
Les persones interessades en participar en el projecte han d’inscriure’s a través del formulari d’inscripció , fins el 8 de juny.
Per a més informació a través del correu electrònic participativosgodella@gmail.com

PROCÉS DE SELECCIÓ

En base al grau d’acreditació d’experiència i/o de coneixements musicals les persones candidates seran seleccionades directament o, en els casos que l’organització ho considere convenient, seran convocades a la realització d’una audició com a part del procés selectiu.
En ambdós casos, els sol·licitants seran avisats a través del correu electrònic indicat en la inscripció.
L’acceptació definitiva dels participants s’establirà en funció del resultat de l’audició i del nombre de cantants necessaris per a cada corda.

DRETS DE PARTICIPACIÓ

La quota per drets de participació és de 30 euros, els socis de l’Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella tenen un descompte del 50%.
L’abonament d’aquesta quota es farà efectiva al número de compte Triodos: ES78 1491 0001 2730 0009 9282
“Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella”, indicant: Participatiu i el nom i cognoms de la persona que ho sol·licite.

ASSAJOS

El lloc dels assajos serà en el Casino Musical de Godella. Si n’hi havera algun canvi, s’avisarà amb suficient antel·lació.
L’acceptació de participar en aquest projecte implica el compromís d’assistència a totes les sessions de treball planificades amb el cor i amb l’Ensemble del Festival.

Fes-te soci, fes-te melòman

Fent-te soci rebràs el butlletí amb les notícies i la programació més actualitzades i accediràs a descomptes i entrades per a tots els esdeveniments.

Ajuda’ns a ser més grans!

Col·laboradors

Informació de l'Associació

Associació d'Amics per la Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contacta amb nosaltres

Pregunta tot el que vulgues!

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Únete a nuestra newsletter y te informaremos de todos los eventos y novedades de la Asociación de Música de Cambra de Godella.

¡Gracias por unirte!