11th Edition

Godella Chamber Music Festival

July, 18-28 / 2019

Festival

what is it?

The Asociation

Després de la receptivitat dels primers passos d’aquesta trobada de Música de Cambra de la nostra localitat, Godella, en 2010 decidim amb l’impuls del seu fundador, Joan Enric Lluna, constituir una Associació Cultural que donara suport i continuïtat a aquestes activitats entorn de la música de cambra de Godella. Així naix l’Associació d’Amics de la Música de cambra de Godella formada per socis melòmans, músics i membres amb experiència en la gestió i pedagogia musical. La principal comesa d’aquesta associació és mantenir el festival anual “Residències de Cambra”; un festival participatiu que ofereix alhora una programació artística de primera qualitat i cuidant especialment el seu caràcter pedagògic dirigit als joves talents musicals, brindant-los l’oportunitat d’aprendre i relacionar-se amb brillants músics ja consagrats. Així mateix la AAMCG s’ocupa de la programació del festival, així com d’altres puntuals activitats durant la resta de l’any, de la coordinació de la residències de cambra, de gestionar el seu finançament amb el concurs de les Institucions Públiques, així com d’incrementar el nombre dels seus socis i col·laboradors.

The importance of quality

Chamber ensembles & Composers

Al llarg de la nostra marxa hem comptat amb formacions de cambra com Utrech String Quartet, Alexander String Quartet, Elan Quintet, Brodsky Quartet, Ziiliacus Trio, Quarte Voce, Moonwinds Ensemble; destacats intèrprets i compositors, com Javier Perianes, Juan Carlos Garvayo, Leticia Moreno, Carles Marín, Josep Colom, Lluis Claret, Fabio Biondi, Isidora Zebeljan, Harry Maki,  José Antonio López, Isabel Monar, Carles Santos, Paul Baker,  Antón García Abril, Cesar Cano, Clara Cernat i Thierry Huillet, Voro García, Mirabail Rosenfeld, Joseph Weder,  sense oblidar-nos de l’atenció a la música de recent creació representada per les noves generacions de compositors valencians com a M. Ángel Berbis, J. Javier Peña Aguayo , Carlos Fontcuberta o Héctor Oltra.

Deu festivals internacionals

Formacions increíbles

Al llarg de la nostra marxa hem comptat amb formacions de càmera com Utrech String Quartet, Alexander String Quartet, Quintet Elan, Brodsky Quartet, Ziiliacis Trio, Quarte Voce, Moon Winds Ensemblent.

 

Joves Talents

Grans promeses

Caràcter pedagògic dirigit als joves talents musicals, brindant-los l’oportunitat d’aprendre i relacionar-se amb brillants músics ja consagratsunt.

 

Un equip de professionals

Entusiastes de la música i la producció

Un equip de mùsics i profesionals de la gestió cultural amb una llarga trajectoria profesional i amansts de la música y la cultura. Un festival per i para difondre la cultura i engrandir la societnt.

 

Eleven international editions

Amazing ensembles

Al llarg de la nostra marxa hem comptat amb formacions de cambra com Utrech String Quartet, Alexander String Quartet, Elan Quintet, Brodsky Quartet, Zilliacus Trio,                       Quarte Voce, Moonwinds Ensemble.

 

Young Talents

Grans promeses

Caràcter pedagògic dirigit als joves talents musicals, brindant-los l’oportunitat d’aprendre i relacionar-se amb brillants músics ja consagrats, i com a plataforma de professionalització a través de tallers i del                        Concurs Internacional Joves Talents de Cambra.

 

A professional team

Music enthusiasts

Un equip de músics i professionals de la gestió cultural amb una llarga trajectòria profesional i amants de la música i la cultura. Un Festival per a difondre la cultura i engrandir la societat. 

 

Don’t miss it

News & Events

Members

Become a member, become a music lover

Becoming a member you will receive the newsletter with the most up-to-date news and concerts programming, and you will have special access to discounts and tickets for all events.

Help us be bigger!

Collaborators

Find out more about becoming a Friend

Associació Amics PER LA Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contact us

IF YOU HAVE ANY QUERIES