Joves Talents

La música constitueix un valor cultural i social essencial per a qualsevol societat, el nostre objectiu és potenciar-la per als professionals del futur.

Bases

Joves talents

Ensenyament, cultura i diversió!

El projecte Joves Talents de Cambra de Godella obeeix a la idea de projecte mixt compost per músics professionals de primera fila i joves acabats de graduar que comencen a integrar-se al món professional.

Unit al Festival Internacional Residències de Música de Cambra i dirigit per Joan Enric Lluna, el projecete Joves Talents és un espai d’aprenentatge i sinèrgies on conviuen professors i músics amb carreres consolidades i en actiu que entenen i s’impliquen amb els joves músics per tal de formar-los des de l’excel.lència i d’afavorir la seua professionalitzacio.

 

InNOVACIÓ

Simplement brillant

Joves Talents de Cambra és un projecte que conté una part pedagògica absolutament vertebral, que afecta a la incorporació dels joves intèrprets         al món laboral professional. 

Participar com a Jove Talent ofereix als joves músics l’oportunitat de:

 

  • Rebre classes diàries de grup amb els artistes residents.
  • Participar en els concerts previstos de Joves Talents.
  • Actuar com a grup d’obertura en els concerts professionals, prèvia selecció.
  • Entrar gratuïtament a tots els concerts professionals i activitats del Festival.
  • Promocionar-se com a grup de cambra davant entitats i institucions culturals.

Un projecte de futur

Un projecte de cor

Els inicis d’una carrera professional per a un jove músic són sempre difícils i plens d’obstacles. En general, l’experiència de prestigi i els bons contactes són la base del seu futur. Així doncs, aquest projecte té com a objectiu incorporar joves que inicien les seues carreres professionals i donar-los l’oportunitat de formar-se amb grans professionals al seu costat, així com de crear una xarxa de contactes professionals (no ens referim a xarxes socials, sinó xarxes reals de contactes personals i professionals) que poden permetre l’accés a altres projectes a través de les sinèrgies establides entre ambdúes parts.

Un objectiu molt important dins del projecte és potenciar el sentit de comunitat, on els joves aprenen dels més experimentats. Aquests joves, després d’uns anys marxaran a altres llocs a desenvolupar les seues carreres i està en l’ànim del projecte que retornen coneixements, experiència i sinèrgies. Per tant, es potencia la implicació contínua d’ajuda mútua entre membres i ex-membres del projecte creant una comunitat que s’enriqueix contínuament i que ja és una realitat després d’onze edicions.

Joan Enric Lluna

COORDINADOR

Alejandro Villanueva

COORDINADOR

Juan Ibañez

COORDINADOR

Concurs de Música de Cambra

El Concurs Internacional Joves Talents de Música de Cambra de Godella s’organitza amb la finalitat de contribuir a la formació dels joves intèrprets, així com de plataforma per a la seua professionalització i promoció entre els circuits i professionals de la música clàssica.

El concurs està especialitzat en la interpretació del repertori musical cambrístic, estant dirigit a agrupacions de cambra formades per un mínim de 3 músics.
Són acceptats els instruments de les famílies de corda, vent-fusta, vent-metall, veu i piano.

Poden participar en el concurs intèrprets de totes les nacionalitats.
No podran participar els guanyadors del Primer Premi d’edicions anteriors.
L’edat mitjana dels components de la formació no pot superar els 26 anys el dia del concurs. Els aspirants han de tenir un nivell formatiu mínim de primer curs d’estudis superiors de música.

Més informació a les bases

Informació de l'Associació

Associació d'Amics per la Música de Cambra A Godella

G-98269533
Plaça l'Ermita, 4
46110 Godella (Valencia)

Contacta amb nosaltres

Pregunta tot el que vulgues!

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Únete a nuestra newsletter y te informaremos de todos los eventos y novedades de la Asociación de Música de Cambra de Godella.

¡Gracias por unirte!